Θέλει νίκη επί του  Ποσειδώνα ο Φοίβος

Ο Φοίβος συνέχισε την προετοιμασία του χθες για τον αγώνα του με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, στον οποίο θέλει αποκλειστικά και μόνο τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην οποία βρίσκεται.

Ο Σάββας Ορφανίδης είναι πολύ πιθανόν να έχει στη διάθεση του, τους Νίκο Ορφανίδη και Ταφάνι, όπως και τον Σταμάτη Χατζησάββα ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Εκτός αγώνα με τον Ποσειδώνα θα είναι για μια ακόμα αγωνιστική  ο τιμωρημένος Αντώνης Θεοδοσίου, όπως και οι τραυματίες Σωκράτης Ορφανίδης και Κώστας Καλημέρης.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου θα ολοκληρωθεί σήμερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ
Με αφορμή το γεγονός του ερχομού στη ζωή του εγγονού του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, αλλά και για το εγγονάκι του  παρατηρητή διαιτησίας Ηλία Φραντζή, ο Φοίβος εξέδωσε την παρακάτω ευχητήρια ανακοίνωση:     

«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εύχεται στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και τον επί χρόνια παρατηρητή αγώνων της Ένωσης, Ηλία Φραντζή, να τους ζήσει το νεογέννητο εγγονάκι τους. Να το καμαρώσουν όπως ποθούν και αν είναι υγιέστατο».