Στις 7 Δεκεμβρίου η απόφαση της ένστασης του Ιάλυσου

Ούτε χθες εκφράσθηκε η ετυμηγορία της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, για την οριστική τύχη του αγώνα Ασπρόπυργου –Ιάλυσου ο οποίος είχε λήξει 1-1 …ελλείψει γιατρού. Οι «ερυθροκίτρινοι» για το λόγο αυτό, είχαν καταθέσει ένσταση ζητώντας να τους κατακυρωθεί το παιχνίδι με 3-0, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Η εκδίκαση της ένστασης σε πρώτη φάση έχει γίνει από την αρμόδια επιτροπή, που δεν πείσθηκε από το φύλλο αγώνα στο οποίο αναγράφεται η παράβαση της γηπεδούχου ομάδας. Ζήτησε μάλιστα από τους νομικούς των δυο σωματείων, υπομνήματα για να τα συμπεριλάβει στο φάκελο της υπόθεσης, όπερ και εγένετο.

Η συνέχεια πάντως δεν έβγαλε αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη γιατί  η αρμόδια επιτροπή, κάλεσε σε απολογία το διαιτητή του αγώνα αλλά και το γιατρό που είχε ορισθεί, για να διαπιστώσει τι συνέβη. Από την κατάθεση που θα δώσουν διαιτητής και γιατρός, θα ξεκαθαρίσει τελικά αν ο Ιάλυσος πάρει το ματς με 3-0.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, η τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη  7 Δεκεμβρίου.

Εθελοντική αιμοδοσία

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς σαν σύλλογος, προχωράει στις 18 Δεκεμβρίου  στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ιαλυσού σε εθελοντική αιμοδοσία. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, σε συνεργασία με την ΑΧΕΠΑ, αλλά και το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Άγιος Ευφραίμ», θα δώσουν τις δικές τους ελπίδες ζωής, προσφέροντας  τις φιάλες με αίμα που τους αναλογούν, με τη στήριξη του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Συνέχεια στην προετοιμασία

Στο μεταξύ η προετοιμασία για τον αγώνα με το Λουτράκι συνεχίζεται εντατικά, με τον Κώστα Βασιλακάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής, στην οποία η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, για να μείνουν βαθμολογικά ψηλά  και να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο Ομιλο.