Με όλα του τα «όπλα» ο Διαγόρας

Πανέτοιμος όπως όλα δείχνουν είναι ο Διαγόρας για το σπουδαίο εκτός έδρας ματς, που έχει να δώσει την Κυριακή στο Μοσχάτο, κόντρα στο φιλόδοξο και δυνατό Εθνικό.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν χθες  στο Δημοτικό Στάδιο κι ο Νίκος Παντέλης είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του πλην του Γιάννη Καλημέρη, να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει πώς έχει όλα τα… όπλα του έτοιμα, για να «πολεμήσει» η ομάδα του στο Μοσχάτο, σε ένα δύσκολο ομολογουμένως παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει πώς τόσο ο Κώστας Σκάρος όσο και ο Σπύρος Λάμπρου, είναι στη διάθεσή του και από την κατάσταση τους θα κριθεί, αν τελικά θα ακολουθήσουν την αποστολή στον Πειραιά.

Οι παίκτες του Διαγόρα θα ακολουθήσουν και σήμερα εντατικούς ρυθμούς, με βάρος στην τακτική στο Ενωσιακό γήπεδο στο Τσαϊρι, μιας και το Μοσχάτο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα.

Ο Διαγόρας θα προπονηθεί κανονικά και το Σάββατο, όπου μετά θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής ο Νίκος Παντέλης, που θα φύγει στις 7 το βράδυ για Αθήνα.

Στο Διαγόρα υπάρχει αυτές τις μέρες πολύ καλό κλίμα και αρκετή αισιοδοξία για την τελική έκβαση του αγώνα με τον Εθνικό, που είναι αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής.