Στο πλευρό των Δημάρχων η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, έχει εκφράσει εδώ και καιρό την κάθετη αντίθεσή της στη σχεδιαζόμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά της Δωδεκανήσου – πλην Ρόδου και Κάρπαθου όπου ήδη έχουν καταργηθεί – από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ η οποία στοχεύει στον αφανισμό των τοπικών οικονομιών  των νησιών μας και την φτωχοποίηση των κατοίκων τους.  

Πάνω από δύο μήνες αναμασούν την καραμέλα ότι δήθεν ζητούν από τους δανειστές να συναινέσουν στην διατήρησή τους και δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση! Όταν, το καλοκαίρι του 2015, τους «έδωσαν» χωρίς κανένα ενδοιασμό, δεν σκέφτηκαν τις οδυνηρές συνέπειες από την απερίσκεπτη απόφασή  τους. Η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που καταργεί τη μια και μοναδική νησιωτική πολιτική που είχε….

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ εκφράζει την  στήριξή της  στις διαμαρτυρίες των δημάρχων της Δωδεκανήσου που ζητούν να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην ολέθρια επιλογή της με την κατάργηση τόσο του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ όσο και τη θέσπιση του νέου φόρου στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκφράζει παράλληλα  την αλληλεγγύη της στους κατοίκους και φορείς όλου του Αιγαίου που διαμαρτύρονται για μια απόφαση που θα βάλει την ταφόπλακα στις δουλειές και τη ζωή τους.

Καλούμε ακόμη μια φορά όλο το πολιτικό προσωπικό του Αιγαίου, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες να αντιδράσουν για να μην περάσει αυτή η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης  που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ιδεοληπτικές αντιλήψεις της  και οδηγεί το Αιγαίο στη συρρίκνωση και τη φτώχεια.