Ρόδος: Η μέρα που την κάνει  πρωταγωνίστρια!

Παιχνίδι, που της δίνει την ευκαιρία να μπει για τα καλά στις «ράγες» του πρωταθλητισμού και να στείλει μήνυμα ισχύος, περιμένει σήμερα τη Ρόδο, η οποία υποδέχεται στις 3 το απόγευμα την πρωτοπόρο Προοδευτική για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
 
Τα «ελάφια» θα κυνηγήσουν την τρίτη συνεχόμενη και μέχρι τώρα σημαντικότερη επιτυχία τους κόντρα σε μία ικανή ομάδα που μετράει μόλις μία ήττα, από το Διαγόρα τη 2η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο. Ελπίζουν δε πως σήμερα θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του νησιού, που καλούνται να αντιληφθούν τον κομβικό χαρακτήρα και τη σπουδαιότητα του ντέρμπι και να δώσουν μαζικό, όσο και βροντερό παρών, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα στο βοηθητικό, ο Πάρης Ανδράλας δεν ανησύχησε με απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και στα αποδυτήρια κάλεσε δεκαοκτώ παίκτες. Είναι οι Παναγόπουλος, Κουμέντος, Παβίσεβιτς, Πάλλας, Λέκκας, Κουρούπης, Μίνγκας, Μπανγκούρα, Πινδώνης, Αυγενικού, Πότσι, Αποστόλου, Καντιμοίρης, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Μκρτσιάν, Σερτζίνιο και Βολονάκης. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Ευγενικός καθώς και οι Τσόπελας, Δημητριάδης, Ζώνας, Καμπούρης και Τσουρούτης. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από τη Μακεδονία και βοηθοί του οι Γιώργος Χριστακόγλου και Στέλιος Γούτας, αμφότεροι από τη Χαλκιδική. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος από την Αθήνα. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ Γιώργος Παυλίδης και υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τάσος Στεργενάκης.