Επιτυχημένο το «Άθλο - παρκ» του Διαγόρα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η αναπτυξιακή στιβική συνάντηση «Αθλο-παρκ 2017-2018», που διοργάνωσε πριν μερικές ημέρες ο Γ.Σ. Διαγόρας στο Στάδιο Στίβου του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Διαγόρας».  

Σκοπός της αθλητικής ημέρας «Αθλο-παρκ 2017-2018» ήταν μέσα από διασκεδαστικές  δραστηριότητες  να στηριχτεί η ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι», να ενισχυθούν οι σχέσεις των αθλητών κι αθλητριών μικρών ηλικιών και να διατηρηθεί  ζωντανό το ενδιαφέρον τους για τα αγωνίσματα του στίβου. 
 

Όλοι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν την αυτοαντίληψη, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

Η επίτευξη ενός κοινού ομαδικού στόχου θεωρείται στον Διαγόρα ότι έγινε αφορμή να μειωθεί το αρνητικό άγχος που επιβαρύνει τους αθλητές που επιθυμούν να επιτύχουν την επιδιωκόμενη όσο και επιθυμητή νίκη.
Η κάθε ομάδα που αποτελούνταν από 10 άτομα, κλήθηκε  να αγωνιστεί σε σταθμούς διασκεδαστικών παιχνιδιών στο πνεύμα του Kids Athletics και η συλλογή βαθμών μάλλον δεν ενδιέφερε τελικά και τόσο τους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερα ένθερμη και εγκάρδια, ήταν η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Διαγόρα, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους προπονητές  Ανθούλα Δόση  και Σταμάτη Μάγο, την Έφορο του Στίβου Ρένα Καραγιάννη  και τον βοηθό Εφόρου και αθλητή Μανώλη Βασιλειάδη, ώστε να διεκπεραιωθούν τα παιχνίδια με τον πλέον  θετικό προς τους αθλητές  και τις αθλήτριες τρόπο.

Η ψυχαγωγία και η χαρά της συμμετοχής ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την πρώτη μας για αυτό το έτος αθλητική συνάντηση.