Στήριξη των πολιτών ζητά  ο σύλλογος ΑΜΕΑ Ρόδου

Τη συμβολή των πολιτών στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει δώρα για τα μέλη του και τους γονείς τους, ζητά ο σύλλογος ατόμων με αναπηρίες της επαρχίας Ρόδου.

Ειδικότερα ο σύλλογος θα διοργανώσει γιορτή για τα άτομα αυτά στις 17 του μήνα, στην οποία σκοπεύει να δώσει τα δώρα που θα συγκεντρωθούν  θέλοντας με αυτή την κίνηση να δώσει χαρά τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει προς τους κατοίκους της περιοχής μας τα εξής:  «Αξιότιμοι Κες/Κοι, στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που πλησιάζουν θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνεισφορά σας προκειμένου να μαζέψουμε διάφορα δώρα τα οποία θα διαθέσουμε σε παιδιά με αναπηρίες,  στους  γονείς ατόμων  με αναπηρίες, σε μια ζεστή γιορτή που θα γίνει στο χώρο του Παραδοσιακού Καφενείου της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ στις 17/12/2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι
Με αυτή την κίνηση θεωρούμε ότι θα δώσουμε μια μικρή χαρά στα άτομα που βιώνουν καθημερινά την αναπηρία άμεσα ή έμμεσα  την οποία την έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Για κάθε πληροφορία, διευκρίνιση ή προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας, 2241063660, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00 ή στο κινητό του προέδρου Ζηδιανάκη Μανώλη 6949738191

Η προσφορά σας θα δημοσιοποιείται στα μέσα ΜΜΕ και στα Κοινωνικά δίκτυα ( facebook, websiteκλπ). Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας».