Πλήρης απέναντι στο Λουτράκι ο Ιάλυσος

Τη νίκη θέλει μόνο ο Ιάλυσος στο αυριανό παιχνίδι με το Λουτράκι στο «Οικονομίδειο».

Η  8η αγωνιστική,  αποτελεί κρίσιμη καμπή για την πορεία που κάνει φέτος. Βρίσκεται πίσω βαθμολογικά, αλλά η δυναμικότητα των ομάδων και τα παιχνίδια τους είναι τέτοια, που μπορεί με ένα στραβοπάτημα εκείνων που προπορεύονται και νίκη του Ιάλυσου, οι «ερυθροκίτρινοι» να βρεθούν και πάλι σε απόσταση αναπνοής από το στόχο τους.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Κώστα Βασιλακάκη, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, είτε με τραυματισμό είτε με τιμωρία. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έχει στο πρόγραμμα του προπόνηση και για σήμερα το πρωί. 

Ολόκληρη την εβδομάδα το βάρος έπεσε στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ματς. Σκοπός τους παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Κώστας Βασιλακάκης θα ολοκληρώσει σήμερα το πρωί την προετοιμασία της ομάδας του και το πιο πιθανό είναι να καλέσει στο γήπεδο όλους τους παίκτες του και να επιλέξει εκεί τους έντεκα και τους επτά αναπληρωματικούς. Εκείνο που εύχονται όλοι, είναι το «Οικονομίδειο» σε αυτό το κρίσιμο ματς να είναι γεμάτο από τον κόσμο της ομάδας.