Το ζήτημα με τους μόνιμους γιατρούς στα νησιά (αυτό που έλυσε ντε ο Σαντορινιός) υφίσταται ακόμα;

•  Σε αυτή τη χώρα, εδώ και πολλές δεκαετίες, αυτό που στα σίγουρα ευημερεί, είναι οι αριθμοί, τα συμπεράσματα των μελετών και οι στατιστικές των εκάστοτε κυβερνήσεων.

• Απίστευτο γεγονός. Πριν να υπογράψει και πριν να εξετάσει οτιδήποτε ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Κτιστάκης, τα Αθηναϊκά ΜΜΕ έκαναν πρώτο θέμα ότι έχει διατάξει τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας για τον άτυχο φοιτητή στην Κάλυμνο. Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρηθεί αυτή η οικογένεια;

•  Ευτυχώς κι οι χορηγίες από τις επιχειρήσεις εκείνες που απέμειναν ακόμα να στέκουν γερά στα πόδια τους. Γιατί αν περίμεναν τα παιδάκια από την κυβέρνηση να μεριμνήσει, θα είχαν τουρτουρίσει χειμωνιάτικα.

•  Επειδή έρχεται βαρύς χειμώνας, το ζήτημα με τους μόνιμους γιατρούς στα νησιά (αυτό που έλυσε ντε ο Σαντορινιός πριν μερικούς μήνες) υφίσταται ακόμα; Μας ρωτούν κι εμάς  κάτοικοι και κοινοτάρχες των χωριών του νησιού μας που έχασαν τους... γιατρούς από τα χωριά τους, για πολλές μέρες. Να ξέρουν τουλάχιστον να μην ειδοποιήσουν την Νικολούλη!

Ο (πολύ) κακός