Οι… τουρίστες  της πολιτικής φταίνε  ή εμείς;

Πονάει αλλά και εξοργίζεται κανείς, βλέποντας την κατάντια και την εγκατάλειψη που σήμερα κυριαρχούν σε πολλά από τα δημόσια κτίρια του τόπου μας.

Ανάμεσα σε αυτά, το παλιό Νοσοκομείο και το κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ στη Ρόδο.
Αφορμή για το σχόλιο, η φωτογραφία που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, ο γνωστός σε όλους μας γιατρός Βασίλης Δημητρακόπουλος.

Μια φωτογραφία που δείχνει πως έχει καταντήσει σήμερα το παλιό μας νοσοκομείο.
Κι έχει δίκαιο που σχολιάζει ότι πριν να ξεκινήσει η μετεγκατάσταση έπρεπε να έχει αποφασιστεί τι θα γίνει το κτίριο αυτό. Γιατί μετά από 17 χρόνια κατέληξε να είναι ερείπιο στο μεγαλύτερό του μέρος.

Κι αυτό βέβαια που αξιοποιήθηκε, έγινε εξαιτίας των προσπαθειών του Ιατρικού Συλλόγου, της Νομαρχίας και της Περιφέρειας και του Δήμου μας και σε καμία περίπτωση με την βοήθεια του (ανύπαρκτου) για τη Ρόδο μας κράτους.
Ακόμα μεγαλύτερο δίκαιο έχει επίσης κι ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, που σχολιάζει κι αυτός με τη σειρά του ότι δυστυχώς, όλα αυτά που συμβαίνουν οφείλονται στο ότι ο σχεδιασμός που έγινε, ήταν στο γόνατο όλα αυτά τα χρόνια.

Τελικά για όλα εμείς φταίμε. Είναι βέβαιο.
Που ανεχόμαστε τον κάθε τσαρλατάνο επί δεκαετίες τώρα, να έρχεται στη Ρόδο μας και να μοιράζει «χάντρες και καθρεφτάκια» χωρίς να υλοποιείται απολύτως τίποτα.
Αυτοί φταίνε;