Δύναμη η έδρα ξανά  για τον Πολυβώτη

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Ευκλή που έχει ρεπό, ισοβαθμεί από προχθές ο Πολυβώτης χάρις τη νίκη του 1-0 επί της Δήμητρας Δαματριάς εντός έδρας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής για τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Νισύριοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά κι ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενοι μία απ’ αυτές και συγκεκριμένα ο Σφακιανός, όταν και σκόραρε με κεφαλιά στο 18’.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν απολύτως μοιρασμένο, χωρίς να μπορέσει καμία από τις δύο ομάδες να σκοράρει και ν’ αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του.

Ο δυνατός αέρας στο νησί ήταν εκείνος ωστόσο με κυρίαρχο ρόλο κι αρνητικό πολλές φορές στο να μπορέσουν να βγουν σωστά οι προσπάθειες και των είκοσι δύο ποδοσφαιριστών.
Καλή ήταν η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του, Τσιβίτη και Φασουλάρη.

Πολυβώτης: Κετσές, Χαρτοφύλλης Ν., Κακιάς (89’ Καραγιάννης), Κυπραίος, Χατζηνικολάου Β., Οικονόμου, Πάπα (65’ Χαρτοφύλλης Π.), Φωτεινής, Χατζηνικολάου Χ. (90’ Σακελλαρίου), Σφακιανός, Χατζηνικολάου ΒΔ.
Δήμητρα: Ζώης, Φιακέτι, Κωστιού, Θεουλάκης Μ., Πηδιάκης (71’ Φιντικάκης), Παππάς, Γαλάνης (67’ Κόρα), Ουζουνίδης (86’ Γεωργούλας), Τριαλώνης, Θεουλάκης Π. (84’ Χουρίδης), Ποιμενίδης.