Ιάλυσος: Νίκη με τη στήριξη του…  δωδέκατου παίκτη

Μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, ενδιαφέρει σήμερα τον Ιάλυσο, που δίνει σήμερα ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζει στο «Οικονομίδειο» στις 15.00 την ομάδα του Λουτρακίου, την οποία οι ειδικοί της Κατηγορίας, την συγκαταλέγουν στις καλές ομάδες του 6ου Ομίλου. 

Ο Κώστας Βασιλακάκης και οι παίκτες του μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Προοδευτική, πιστεύουν πώς σήμερα η τύχη…θα είναι  με τους δυνατούς, θεωρώντας πως και καλή ομάδα διαθέτουν, αλλά και πώς από άτυχες στιγμές βρίσκονται πίσω βαθμολογικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς έχει τελειώσει κάτι.

Όπως όμως ο ίδιος ο Βασιλακάκης τονίζει από την αρχή της εβδομάδας, χρειάζεται από τους παίκτες να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στο παιχνίδι, την αγωνιστική πειθαρχία που πρέπει και να είναι συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα  για να φτάσουν στην νίκη.

Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία ποδοσφαιριστή.  Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο κάλεσε όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί θα επιλέξει τους πρώτους έντεκα αλλά και τους αναπληρωματικούς τους.  Εκείνο που επιθυμούν οι πάντες να υπάρχει στο γήπεδο είναι η παρουσία του δωδέκατου παίκτη. Είναι μια ευκαιρία και μιας και δεν υπάρχουν πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια μεγάλης Κατηγορίας, να προστρέξουν όλοι στο «Οικονομίδειο» και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας στο σημερινό ματς με το Λουτράκι.

Στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Φαβάλι  στο σημερινό ματς ο Ιάλυσος
Στηρίζει πολλά στην εμπειρία του Φαβάλι στο σημερινό ματς ο Ιάλυσος