Πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι»

Με πίστη πως και σήμερα θα κάνουν το καθήκον τους και θα φτάσουν στη νίκη, αναχώρησαν για Αθήνα χθες οι παίκτες του Διαγόρα. Η 8η αγωνιστική τους οδηγεί στο γήπεδο Μοσχάτου, απέναντι στο δυνατό του Ομίλου Εθνικό Πειραιά, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα αρκετά φιλόδοξα, αλλά η ήττα στο «Οικονομίδειο» από τον Ιάλυσο τον έφερε πίσω βαθμολογικά.

Ο Νίκος Παντέλης δούλεψε πολύ όλες αυτές τις μέρες με τους παίκτες του. Τους επέστησε την προσοχή στα σημεία που είναι δυνατός ο Εθνικός, αλλά και τους έδειξε στις προπονήσεις τον τρόπο της δημιουργίας στην περιοχή των Πειραιωτών, αλλά και το πώς θα μπορέσουν να φτάσουν στο γκολ. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» μέσα σε πολύ καλό κλίμα και στη συνέχεια ο κόουτς του Διαγόρα, ανακοίνωσε τους δεκαοκτώ της αποστολής που ταξίδεψαν για την Αθήνα. 

Στη Ρόδο έμειναν, ο ανέτοιμος ακόμα Κώστας Σκάρος, όπως και ο Τάσος Κιοσέογλου, ο ακολουθών ακόμα ειδικό πρόγραμμα Γιάννης Καλημέρης και ο τερματοφύλακας Κώστας Σαμολαδάς.  Σε όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητες τους και πώς αν πιάσουν την γνωστή καλή απόδοση όπως εκείνη του Ιωνικού, δεν θα τους ξεφύγει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δεκαοκτώ που επέλεξε ο Νίκος Παντέλης  για το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Μοσχάτου είναι οι: Ιον, Ούγκο, Βελέτης, Βελλίνης, Γεωργίου, Γιόνδης, Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Λάμπρου, Μπαμπανιώτης, Παναγιωτίδης, Προβατίδης, Παυλίδης, Σουάνης, Στεφανάκος, Τσαγκάρης, Χειμωνέττος και Ρούνιτς.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Με δεδομένο πώς η Ρόδος αγωνίσθηκε χθες στο Δημ. Στάδιο  κατά της Προοδευτικής αλλά και το ματς του Εθνικού με τον Διαγόρα, η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει ακόμα στο σημερινό της πρόγραμμα τους αγώνες  
Ιάλυσος-ΠΑΟ Λουτρακίου
Κερατσίνι-Ζευγολατιό
Πέλοπας Κιάτου-Ιωνικός Νίκαιας
Όλα τα παιχνίδια σήμερα θα ξεκινήσουν στις 15.00