Τους φοιτητές των Καλυθιών βραβεύει ο Απόλλων

Τα παιδιά των Καλυθιών, που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, θα βραβεύσει ο Απόλλων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά στις 24 Δεκεμβρίου.

 «Σκοπός μας είναι η τοπική κοινωνία να ανταμείψει και να καταξιώσει τους μελλοντικούς επιστήμονες του τόπου μας. Η γιορτή θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο δίπλα από τον Άγιο Νεκτάριο στις 24.12.2017 (παραμονή Χριστουγέννων) ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 μετά τη θεία Λειτουργία.

Ο Απόλλων Καλυθιών εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές», σημειώνει ο σύλλογος στον ανακοίνωσή του.

 Η φετινή εκδήλωση είναι για τους Απολλωνιστές ιδιαίτερη, καθώς θα  έχουν τη χαρά να βραβεύσουν κάποια από τα παιδιά της ομάδας.

Οι Ντάνιελ Σπαχιού, Τάσος Γίδαρης, Θανάσης Πασόπουλος και Γιάννης Φιλιππάκης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής στην Α’ κατηγορία και τους αξίζει κάθε έπαινος, ενώ περήφανοι μπορούν να είναι και δύο από τους παράγοντες του σωματείου, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Γαλατάς και ο ταμίας Νεκτάριος Καπόγλου.

Οι κόρες τους, Μαρία και Άννα Μαρία αντίστοιχα, κόπιασαν και τα κατάφεραν, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την ικανοποίηση των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Αποχαιρετά τον Χατζηβαλσάμη
Με μία σημαντική απώλεια είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί ο Χρυσόστομος Χάσταλης, καθώς ο Φώτης Χατζηβαλσάμης πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στη Γερμανία.  Οι Καλυθενοί έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του έμπειρου επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως «ψάχνονται» και εκτός νησιού.