Διγενής: Γιόνοβιτς και σε όποιον αρέσει

«Μαχαίρι» σπεύδει να κόψει η διοίκηση του Διγενή κάθε συζήτηση γύρω από την παραμονή του προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς, με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα που καταγράφει το τελευταίο διάστημα η ομάδα και τα διάφορα σχόλια τα οποία πληροφορείται  και θεωρεί «δηλητηριώδη». 

Ο πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου και οι συνεργάτες του ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν θα το κουνήσει… ρούπι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, οπότε και λήγει η δική τους θητεία στα διοικητικά. 

Το ίδιο μήνυμα φέρεται να έστειλε χθες ο επικεφαλής των Κοσκινιατών και στο εσωτερικό της ομάδας, μιλώντας με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης. Η «κατσάδα» αφορούσε και στο έλλειμμα πάθους που έδειξε η ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, όπως και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων που η διοίκηση θεωρεί ασύμβατα προς τους κανόνες που έχει θέσει στην αρχή της χρονιάς. 

Εν ολίγοις, τα «λουριά» στα Κοσκινού δείχνουν να σφίγγουν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες του συλλόγου δεν θα διστάσουν ακόμα και να «πάρουν κεφάλια».

Όσο για την ανακοίνωση στήριξης του Σάσα Γιόνοβιτς, το περιεχόμενό της είναι το ακόλουθο:     
«Μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα για την ομάδα μας, αλλά και διάφορα σχόλια από κάποιους κομήτες του ποδοσφαίρου, θέλουμε να ενημερώσουμε τον υγιή κόσμο που ενδιαφέρεται μόνο για το καλό του Διγενή, πως η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της και θα είναι μαζί της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όπου και τελειώνει η θητεία της». 

Από χθες οι Κοσκινιάτες προετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ενώ σε αντίθεση με το ματς στα Μαριτσά, θα μπορέσει να στηριχθεί στις υπηρεσίες των Καρπαθάκη και Χουτεσιώτη. Ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στη Λάρισα στο πλαίσιο οικογενειακής υποχρέωσης.