Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η Ρόδος

Ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση της Ρόδου μετά την ήττα από την Προοδευτική, τον «εκτροχιασμό» από τις «ράγες» του πρωταθλητισμού και την παραίτηση του προπονητή Πάρη Ανδράλα, η οποία κι έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

Τα «ελάφια» οφείλουν να αναζητήσουν νέους στόχους, να προχωρήσουν σε επανασχεδιασμό, να τον τοποθετήσουν μέσα σε χρονοδιαγράμματα και να επιλέξουν τον κατάλληλο προπονητή που θα κληθεί να «τρέξει» το νέο πλάνο. Με άλλα λόγια, οφείλουν να αποφασίσουν τι θέλουν από τη συνέχεια της φετινής χρονιάς και αν θα τη συνδέσουν με την επόμενη. 

Η πρώτη συζήτηση αναμενόταν να γίνει χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ.  Το κλίμα προφανώς και είναι βαρύ, δεδομένου πως η χρονιά ξεκίνησε με όνειρα που στηρίχθηκαν σε μία γενναία οικονομική υπέρβαση, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται τον Πάρη Ανδράλα να ακολουθήσουν ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν με «βαρύ» βιογραφικό χωρίς να έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. 

Ο από το απόγευμα της Κυριακής πρώην προπονητής της ομάδας πήγε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια, ενώ φέρεται να άφησε αιχμές για μη επαρκή στήριξή του από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της ομάδας.   

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Ναλμπάντης, ο οποίος τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, τους  ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και να συνεχίσουν με επιμονή και προσήλωση. 
H προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκάιδα και του Παναγιώτη Μπεκιάρη, οι οποίοι αναλαμβάνουν μέχρι την έλευση του νέου προπονητή. 

Εκτός προγράμματος έμεινε μόνο ο Παβίσεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με την Προοδευτική με πρόβλημα στον προσαγωγό και σήμερα θα εξεταστεί από γιατρό.  Λογικά, το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ζευγολατιό την ερχόμενη Κυριακή, δεν το προλαβαίνει.