Αναπόφευκτες οι σκέψεις και οι συνειρμοί στη Ρόδο, ούτε σως για να... γλιστράει στα Μαριτσά!

Μία μελαγχολία την παθαίνεις…

Καμιά τριανταριά οπαδοί της Προοδευτικής βρέθηκαν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο και στήριξαν την ομάδα τους στο παιχνίδι με τη Ρόδο.  Αμήχανη στιγμή να βλέπεις φιλοξενούμενους να έρχονται, να ακούγονται και να πανηγυρίζουν. Όχι πως είναι κακό. Απλά αναλογίζεσαι την εικόνα που εμφανίζουν οι εξέδρες στα εντός έδρας των ομάδων μας, μετράς τα εισιτήρια και όσο να ‘ναι, μία μελαγχολία την παθαίνεις… 

 


Μερακλήδες στα δικά τους «επίσημα» 

Την πανοραμική θέα από τον «εξώστη» της κεντρικής εισόδου του γηπέδου των Μαριτσών προτίμησαν οι τέσσερις φίλοι του Ηρακλή,  δημιουργώντας τα δικά τους «πριβέ» επίσημα. Ως γνήσιοι μερακλήδες, δεν λυπήθηκαν την ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας το ματσάκι από ψηλά.

 


Ούτε σως για να γλιστράει…

Πιο νόστιμο γίνεται το σουβλάκι όταν η ομάδα κερδίζει. Ούτε… σως για να γλιστράει χρειάζεται, όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση. Ο Ηρακλής Μαριτσών νίκησε το Διγενή και οι άνθρωποί του, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Μανώλη Παπαδημήτρη, το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Μεζές, μπυρίτσα, ποτάκι, μέχρι και σαμπανιέρα βγήκε στο τραπέζι. Πάντα τέτοια. 
 


Αναπόφευκτες οι σκέψεις και οι συνειρμοί…

Μία μεγάλη «ανάμεικτη» ποδοσφαιρική παρέα παρακολούθησε το σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρόδου με την Προοδευτική.  Μέλη της ήταν και οι Αντώνης Θεοδοσίου, Μιχάλης Κεφάλας, Ευτύχης Τζιβίλογλου και Γιώργος Δελαπόρτας, τέσσερις από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής των «ελαφιών» στις εθνικές κατηγορίες. Περισσότερα περίμενε ο κόσμος από τους νυν, αναπόφευκτες οι σκέψεις και οι συνειρμοί… 

 

 

Ολοκαίνουργιες εμφανίσεις για τον Κολοσσό

Με ολοκαίνουριες εμφανίσεις αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο η γυναικεία ομάδα του Κολοσσού οι οποίες, μάλιστα, μόλις είχαν φθάσει στη Ρόδο από τη Θεσσαλονίκη, με ειδική παραγγελία! Τα κορίτσια του Στάθη Βλαχοδήμου μπορεί να μην έκαναν καλό ποδαρικό με τις νέες στολές τους όμως ήταν πραγματικά εντυπωσιακά! 

 


Προσελκύει κόσμο και το γυναικείο μπάσκετ

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε σε αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ τόσο κόσμο στην εξέδρα! Είτε γιατί τα τελευταία χρόνια τα φαβορί προέρχονταν σχεδόν επί μονίμου βάσεως από την Κω είτε γιατί το ενδιαφέρον είχε ατονήσει. Όμως η εικόνα του Βενετοκλείου την Κυριακή ήταν άκρως ενθαρρυντική και μακάρι το γυναικείο μπάσκετ στη Ρόδο να αποκτήσει ακόμη περισσότερο και πιο φανατικό κοινό.