Κυριακή απόγευμα με την Δραπετσώνα το Ροδίων Άθλησις

Στις 4 το απόγευμα της Κυριακής θα αγωνισθεί για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 στο βόλεϊ και τον 2ο υποόμιλο, η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» Αυτή την φορά θα έχει απέναντί της την δυνατή ομάδα της Δραπετσώνας, η οποία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και θάρθει στο νησί μας για να διεκδικήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα της επιτρέψουν να είναι πάντα κοντά στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. 

Με δεδομένο πώς η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Ομίλου, το παιχνίδι της Κυριακής αποκτά τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Ο Νίκος Τρατσέλας και οι παίκτες του έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το μάτς αυτό, με σκοπό να πιάσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, να παίξουν καλό βόλεϊ και να κυνηγήσουν την νίκη αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τις νίκες που προηγήθηκαν με Φοίβο Μελισσίων και ΑΟ Αιγιαλέων εκτός έδρας. 

Ο κόουτς του «Ροδίων» έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. 
Από την ΕΟΠΕ ανακοινώθηκαν χθες και οι διαιτητές των αγώνων της αγωνιστικής. 
Χαρακτηριστικό είναι πώς στο μάτς του «Ροδίων», είναι πώς μαζί με τον Χρηστίδη ο δεύτερος θα είναι ο «δικός μας» Σωτήρης Σταματίου, ενώ η Νικολέτα Κρίτσα θα βρεθεί στην Κω στο μάτς των Αθλοπαιδιών με τον Φοίβο Μελισσίων, ως δεύτερη της Ράντσιου. 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:  
Κυριακή 10/12/2017 -Α΄Αργυρούπολης -18.00- ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Αιγιαλέων Διαιτητές: Προκοπίου-Γεωργάκη
Κυριακή 10/12/2017- Κω -17.00- ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΣΦΑΜ Φοίβος-
Διαιτητές:  Ράντσιου-Κρίτσα
Κυριακή 10/12/2017 -Ροδίων Παιδεία- 16.00- Ροδίων Άθλησις - ΔΑΣ Δραπετσώνας Διαιτητές: Χρηστίδης-Σταματίου
Σάββατο 9/12/2017- Μαρκόπουλου- 20.00- ΑΟ Μαρκοπούλου - ΕΑ Πατρών
Διαιτητές:  Μόσχος-Οικονόμου Β.