Σε κυκλοφορία τα «θαλασσί» εισιτήρια

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels έκανε γνωστό ότι «η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας Φάρος (Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 18.30’), για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, έχει ξεκινήσει.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) καθημερινά έως και την Παρασκευή από τις 10.00’ ως τις 14.00’.

- Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 9/12), από τις 14.00’, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».