Ρόδος: Συνεχίζουν με πείσμα και διορθώνουν

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι τέλους τη μάχη για την επιστροφή της ομάδας στο δρόμο του πρωταθλητισμού, ώστε στη χειρότερη περίπτωση, να μείνει στο τέλος της σεζόν ένα σύνολο έτοιμο και ισχυρό να κυνηγήσει του χρόνου το μεγάλο στόχο της ανόδου, εμφανίζονται ο πρόεδρος της Ρόδου Αυγουστίνος Γιακάι και οι συνεργάτες του στη διοίκηση.

Οι παράγοντες των «ελαφιών» αναζητούν με μεγάλη σχολαστικότητα τον προπονητή που θα αναλάβει να υλοποιήσει το πλάνο (περιμένουν απαντήσεις), ενώ είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία σειρά διορθωτικών κινήσεων, με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, την οποία  και θέλουν να αξιοποιήσουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο πλαίσιο των αλλαγών που αποφασίστηκαν, ακόμα και σήμερα είναι πολύ πιθανό να το «διαζύγιο» με τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο νησί ως παίκτες πρώτης γραμμής χωρίς να προσφέρουν αυτά που περίμενε η ομάδα. 

Μέχρι νεωτέρας, τα «ελάφια» θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Γκάιδα και Παναγιώτη Μπεκιάρη, που θα την οδηγήσουν, εκτός απροόπτου φυσικά, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Ζευγολατιό.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο της Ρόδου αφορά στο Μάρκο Παβίσεβιτς, ο οποίος πονάει στον προσαγωγό.

«Διαζύγιο» με Κοτσομύτη
Παρελθόν από τη Ρόδο αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός αρχηγός της Χρήστος Κοτσομύτης. Οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους το βράδυ της Δευτέρας.