Επιστροφή και απουσίες για τον Φοίβο

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κρεμαστή. Η αναβολή της 13ης αγωνιστικής αλλά και η διεξαγωγή του εξ αναβολής παιχνιδιού της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Φοίβο και τον Ποσειδώνα Καρπάθου , φέρνουν τους φίλους των δυο ομάδων αλλά και του τοπικού ποδόσφαιρου γενικότερα, σε αυτό το γήπεδο.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, οι «ενδιαφερόμενοι» να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα σε δυο ομάδες στις οποίες ο μεν Φοίβος με νίκη σκαρφαλώνει και πάλι στην πρώτη θέση, ενώ ο Ποσειδώνας θα κυνηγήσει πάση θυσία την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος,  με σκοπό το κέρδος από αυτό το μάτς.

Το ενδιαφέρον συνεπώς είναι δεδομένο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται στο γήπεδο της Κρεμαστής , να βρεθεί πολύς κόσμος, καθώς αυτό το παιχνίδι μετά την αναβολή της 13ης αγωνιστικής είναι το μοναδικό της Κατηγορίας. 

Στον αγωνιστικό τομέα ο Σάββας Ορφανίδης έχει να αντιμετωπίσει ακόμα κάποια προβλήματα, ωστόσο έχει λύσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

- Στα ενθαρρυντικά το γεγονός πώς προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Νίκος Ορφανίδης,  που επανέρχεται στην ενδεκάδα στο μάτς του Σαββάτου.

-Αντίθετα με τον έμπειρο επιθετικό θα είναι εκτός ομάδας αυτό το Σάββατο ο τραυματίας  Κώστας Καλημέρης, αλλά και οι τιμωρημένοι Αντώνης Θεοδοσίου και Τάσος Φτάκλας . Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.

Ο Κώστας Καλημέρης θα απουσιάσει από το μάτς του Σαββάτου λόγω τραυματισμού (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Κώστας Καλημέρης θα απουσιάσει από το μάτς του Σαββάτου λόγω τραυματισμού (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)