Ακόμα θυμόμαστε πως χοροπηδούσαν στο Ροδίνι, όταν ο ... γίγαντας της πολιτικής έδινε διαβεβαίωσεις για τα Δωδεκάνησα

• Κακομοίρηδες και κακομοίρες με τα όλα τους. Ξύπνησαν μετά τα ρεπορτάζ της ΡΟΔΙΑΚΗΣ  για την αδικία σε βάρος του πρόσφυγα, αλλά οι άθλιοι ούτε μια λέξη δεν ψέλλισαν, για το που το διάβασαν και που το είδαν. Γιατί, έτσι είναι οι απανταχού άθλιοι κι έτσι θα παραμείνουν..!

• Ακόμα θυμόμαστε πως χοροπηδούσαν εκείνο το βράδυ στο Ροδίνι, ορισμένοι από τους χαχόλους, όταν ο ... γίγαντας της πολιτικής διαβεβαίωνε ότι κανείς δεν θα πειράξει τους μειωμένους συντελεστές στα Δωδεκάνησα. Τώρα, βγαίνουν έξω και ρωτούν πέρα δώθε αν... ψιχαλίζει..!  

• Γιατί απορούν ορισμένοι που θα καταργήσουν και τις απεργίες τούτοι οι μαυρο-ροζούληδες, δεν μπορούμε να καταλάβουμε! Ότι τους ζητήσουν έχουν τον τρόπο να το ψηφίζουν. Αν δεν υπήρχαν, έπρεπε να τους είχαν εφεύρει οι τροϊκανοί.

• Ευτυχώς και οι σύλλογοι, ο δήμος και η περιφέρεια που αυτές τις μέρες, σκέφτονται τους αδύναμους συμπολίτες μας και βρίσκονται κοντά τους με όποιο τρόπο μπορούν. Γιατί για μια ακόμα φορά, αυτό που ονομάζεται Κράτος είναι παντελώς ανύπαρκτο...

Ο (πολύ) κακός