Δύο στο «απουσιολόγιο» του Αστέρα Παστίδας

Η αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Blue Star Ferries, δεν πτοεί τον Αστέρα Παστίδας που συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της 13ης αγωνιστικής.

Ο Κώστας Πάττας εξακολουθεί να δουλεύει στις προπονήσεις με τους παίκτες του, προκειμένου να διορθώσει λάθη που έχει αντιληφθεί πώς γίνονται στο παιχνίδι της ομάδας του . Παράλληλα στους στόχους του, είναι να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των νεαρών κυρίως παικτών  που χρησιμοποιεί και στους οποίους έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη για το ταλέντο που επιδεικνύουν.

Επίσης δεν θέλει να χάσει ο Αστέρας αυτή την εποχή τον ρυθμό του κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κλείσθηκε για αύριο ένα σημαντικό φιλικό.

Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο της Παστίδας τον Κλεάνθη και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή  της, για να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση , καθώς μπορεί τώρα να υπάρχει αναβολή στο πρωτάθλημα, αλλά επαναρχίζει από την ερχόμενη εβδομάδα κι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται…δράση .

Ωστόσο θα υπάρχουν απουσίες στον Αστέρα, μιας και υπάρχουν τραυματίες όπως ο Παγκράτης ο οποίος δεν προπονείται εξαιτίας τραυματισμού του, αλλά κι ο Χ. Αυγενικού για τον ίδιο λόγο.