«Ντόπες» ηθικού, τσέπης και καρέ «φευγάτων» στην Ρόδο

Η αποκατάσταση της ηρεμίας στους κόλπους της ομάδας, η συσπείρωση και η τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων των ανθρώπων της Ρόδου. Η διοίκηση του Αυγουστίνου Γιακάι φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα εμπιστοσύνης, καθώς η χθεσινή ήταν μέρα πληρωμών, ενώ στους ποδοσφαιριστές μίλησαν, αφού πρώτα είχαν κουβέντα με τους αρχηγούς Μιχάλη Αυγενικού, Σταμάτη Καντιμοίρη και Λεωνίδα Παναγόπουλο, οι υπηρεσιακοί προπονητές Δημήτρης Γκάιδας και Τάκης Μπεκιάρης, ζητώντας τους να κάνουν τα πάντα ώστε να συνεχίσουν να πορεύονται αγαπημένοι και απολύτως προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους. 

 Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Ζευγολατιό συνεχίστηκε χωρίς τον Μάρκο Παβίσεβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ η προπόνηση «έδειξε» τους τέσσερις που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Οι Σερτζίνιο, Πάλλας, Τσόπελας και Ζώνας φέρονται να ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της διοίκησης, πήραν εντολή να προπονηθούν ατομικά και περιμένουν πλέον την οριστικοποίηση και επισημοποίηση των αποφάσεων, που δύσκολα θα αλλάξουν. 

Τέλος, τις προσπάθειές τους να βρουν τον αντικαταστάτη του Πάρη Ανδράλα εντείνουν οι παράγοντες της Ρόδου. Στα υπ’ όψη βρίσκονται αρκετοί υποψήφιοι, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.