«Πρώτη» χθες του Τερζή στον Ιάλυσο!

Για τρίτη συνεχή φορά μέσα στην ίδια ποδοσφαιρική περίοδο, σήμανε ανασύνταξη στον Ιάλυσο, ο οποίος μέσα σε δυο μέρες προέβη σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Ο Θανάσης Τερζής, διαδέχθηκε τον Κώστα Βασιλακάκη, σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερα σημαντικό, αν αναλογισθεί κανείς πώς οι ερυθροκίτρινοι θα μπουν σε αγωνιστική δραστηριότητα και πάλι σε δέκα περίπου μέρες από σήμερα και μάλιστα με τοπικό ντέρμπι, καθώς επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής θα είναι ο Διαγόρας. 

Τον νέο προπονητή της ομάδας, παρουσίασε χθες στα αποδυτήρια ο ίδιος ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας λέγοντας στους ποδοσφαιριστές πώς υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανασύνταξης, μέχρι το επόμενο μάτς που θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. 

Ο Θανάσης Τερζής πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Ιάλυσου, που ήσαν όλοι εκεί, πλην εκείνων που έλυσαν την συνεργασία φυσικά. Το γεγονός αυτό προϋποθέτει και μεταγραφική ενίσχυση, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει τον ερχόμενο μήνα, τον Ιανουάριο του 2018 κι εφόσον –σύμφωνα με τις πληροφορίες –οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Πάντως όλοι οι παίκτες είναι από χθες στην διάθεση του Θανάση Τερζή ,που θα προσπαθήσει να τους περάσει όλες τις απόψεις που έχει για το ποδόσφαιρο και παράλληλα, θα ζητήσει από εκείνους να τις εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο.