Στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες!

Σε ρυθμούς Ασπρόπυργου κινείται ο Διαγόρας , δείχνοντας μάλιστα ανεπηρέαστος από την ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή από τον Εθνικό, στο γήπεδο του Μοσχάτου. Οι κυανέρυθροι έχουν μπροστά τους δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια κι ένα μάτς Κυπέλλου.  Αντιμετωπίζουν την ομάδα του Ασπρόπυργου την προσεχή Κυριακή στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και πάει την 10η αγωνιστική στο «Οικονομίδειο», να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.

Ενδιάμεσα θα πάει στον Άγιο Ισίδωρο, να παίξει με την εκεί τοπική ομάδα για το Κύπελλο Δωδεκανήσου, κάτι που σημαίνει αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ερχόμενο δεκαήμερο.  

Οι κυανέρυθροι σε πρώτη φάση θέλουν να πάρουν την νίκη από τον αντίπαλο τους την ερχόμενη Κυριακή και να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, συνεχίζοντας το κυνήγι της πρώτης θέσης που δεν είναι μακριά….
Ο Νίκος Παντέλης συνέχισε και χθες την προετοιμασία των παικτών του για το εν λόγω παιχνίδι, ρίχνοντας το βάρος πέρα από την φυσική κατάσταση και την τακτική, στην σοβαρότητα, στην αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και την συγκέντρωση στο ενενηντάλεπτο της Κυριακής , στοιχεία  που έχουν πάντα οι παίκτες του. 

Αγωνιστικά ο κόουτς του γηραιού, αντιμετωπίζει κάποια προβληματάκια με τραυματισμούς που θα προσπαθήσει να ξεπεράσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, ούτως ώστε να παρουσιασθεί κομπλέ ο Διαγόρας κατά του Ασπρόπυργου. 
-Ο Κώστας Σκάρος εξακολουθεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του την ερχόμενη Κυριακή.
-Ο Γιόνδης κάνει θεραπείες στους κοιλιακούς ,σε μια προσπάθεια να προλάβει να αγωνιστεί κατά του Ασπρόπυργου.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές,  είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το μάτς με τον Ασπρόπυργο.