Νέο πρόσωπο στον Ροδήλιο

Μετά την αποδέσμευση ποδηλατών, κυρίως της ανδρικής ομάδας, ο Ροδήλιος έκανε την πρώτη του μεταγραφή για φέτος.

Η Έλενα-Λυδία Σπανού είναι 17 ετών, ζει και προπονείται στην Αγγλία σε συνεργασία με τον Κώστα Πανταζή, τωρινό προπονητή του συλλόγου, ενώ ανήκε στον Τάλω Χανίων.

Ο ροδίτικος ποδηλατικός σύλλογος ανακοίνωσε επισήμως τη μετακίνηση μιας αθλήτριας σημαντικής με πολύ καλή παρουσία σε διοργανώσεις στη Βρετανία.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου Ροδήλιος, οι προπονητές, οι αθλητές καθώς επίσης και όλη η οικογένεια του Ροδήλιου, καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την αθλήτρια Σπανού Έλενα-Λυδία στην ομάδα μας.

Η Λυδία είναι 17 ετών και κατάγεται από τη Νάξο. Τα πρώτα της βήματα ως αθλήτρια της ποδηλασίας τα έκανε στον Π.Ο.Χ. Τάλως.
Εδώ και 1,5 χρόνο ζει στην Αγγλία και σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Πανταζή, συνεχίζει την ποδηλατική της καριέρα στην ομάδα Cycle Team On Form.

Τον 1ο χρόνο συμμετοχής της σε αγώνες του Αγγλικού κυπέλλου, κατάφερε να ανέβει από την κατηγορία 3 στην κατηγορία 2, μια επιτυχία πολύ σημαντική μέσα από μια πολύ απαιτητική διαδικασία.

Η επίτευξη θέσεων βάθρου σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, δίνει ελπίδες για μεγαλύτερες διακρίσεις τόσο στην ίδια όσο και στους ανθρώπους που είναι δίπλα της.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΤΑΛΩΣ και τον πρόεδρό της, κύριο Κοπανάκη Γιάννη για τη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.»