Όλα καλά για τον Σωκράτη Ορφανίδη!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Φοίβου Κρεμαστής Σωκράτη Ορφανίδη και πιστεύεται πως πολύ πιο σύντομα από το εξάμηνο, θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί και πάλι.

Ο  24χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας της Κρεμαστής, εγχειρίσθηκε χθες από τον κ. Καραχάλιο στο Ιατρικό Αθηνών του Παλαιού Φαλήρου με απόλυτη επιτυχία στους τραυματισμένους χιαστούς...

Μαζί του ήταν ο πατέρας του και τεχνικός του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης, ο οποίος αφού είδε πώς όλα πήγαν καλά, θα επιστρέψει σήμερα στις υποχρεώσεις του σαν τεχνικός της ομάδας, καθοδηγώντας τον Φοίβο στο αυριανό μάτς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Φυσικά Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες ευχήθηκαν χθες, ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Η προπόνηση του Φοίβου έγινε χθες με την επίβλεψη του Μιχάλη Τσιβρινή, σε πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες, κατόπιν συνεννόησης  με τον Σάββα Ορφανίδη.

Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι  παίκτες θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο αυριανό παιχνίδι, πλην φυσικά των γνωστών περιπτώσεων από τιμωρίες και τραυματισμούς, που θα απουσιάσουν από το αυριανό μάτς.

Αυτοί είναι οι τιμωρημένοι Αντώνης Θεοδοσίου και Τάσος Φτάκλας και οι  τραυματίας Κώστας Καλημέρης, Σωκράτης Ορφανίδης αλλά και Παντελής Μπιλιάς.

Παρά τα προβλήματα, τεχνική ηγεσία και παίκτες αισιοδοξούν πώς θα πάρουν ακόμα μια νίκη και θα ξαναβρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.