Τη ζεστή αγκαλιά του ανοίγει ο Αρχάγγελος

Τη ζεστή αγκαλιά του ανοίγει ο Αρχάγγελος

Τη ζεστή αγκαλιά του ανοίγει ο Αρχάγγελος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Η τοπική κοινωνία έχει ήδη κινητοποιηθεί προκειμένου να στηρίξει, την ερχόμενη Κυριακή, το τουρνουά Τζούνιορ και τον ιερό σκοπό του

Επί ποδός βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου, προκειμένου να αποδειχθεί αντάξια οικοδέσποινα του ξεχωριστού τουρνουά Τζούνιορ της ερχόμενης Κυριακής και να βοηθήσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχουν θέσει οι συνδιοργανωτές ΕΠΣΔ και Σύνδεσμος Αγάπης.

Εντός στόχου, που δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποσότητας τροφίμων, τα οποία θα ανακουφίσουν, με την ευκαιρία των επικείμενων εορτών, τους έχοντες τη μεγαλύτερη ανάγκη συμπολίτες μας.

Οι άνθρωποι του Άρη και του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου έχουν κινητοποιηθεί εδώ και μέρες, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Στάθη Φαρμακίδη, να στέλνει, μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το δικό του μήνυμα:

«Το ποδόσφαιρο κι όσοι το υπηρετούν στο νησί μας, δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η Ε.Π.Σ.Δ συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Αγάπης τουρνουά Τζούνιορ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση τροφίμων για συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη ώστε να περάσουν χαρούμενες γιορτές.

Το τουρνουά "αγκάλιασε" άμεσα η κοινωνία του Αρχαγγέλου αφού οι άνθρωποι του Άρη και του Ταξιάρχη με όλα του τα τμήματα συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή οι Αρχαγγελίτες εκτός από την φιλοξενία τους σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα προσφέρουν από το πλεόνασμα αγάπης και φιλανθρωπίας που διαθέτουν.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους παράγοντες, γονείς, υπεύθυνους Ακαδημιών και κυρίως προπονητές να ευαισθητοποιήσουν τα μικρά παιδιά και να τους εξηγήσουν με λόγια όμορφα και απλά για τη σημασία της αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο γήπεδο Αρχαγγέλου την ημέρα του τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή για όσους θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα ή φρούτα εποχής ή οτιδήποτε άλλο σε διαφορετική μέρα και τόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων από καρδιάς».

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Από εκατοντάδες παιδιά θα «πλημμυρίσει» την Κυριακή το γήπεδο του Αρχαγγέλου, καθώς οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα. Αναλυτικά:
09:00 Αστέρας Μ.-Ευκλής
09:00 Ταξιάρχης Αρχ. -Ηρακλής Μ.
10:00 Αθλέτικο 1-Ιππότες 2
10:00 Ακουσίλαος-Χάλκη

11:00 Ατρόμητοι Αγίου Ισιδώρου 2- Αθλέτικο 2
11:00 Ιππότες-Χάλκη 2
12:00 Ατρόμητοι Αγίου Ισιδώρου 1-Αρένα 2
12:00 Νίκη Ρόδου-Ορφέας 1
13:00 Απόλλων Κ.-Ορφέας 3

13:00 Αρένα 1-Ορφέας 2
14:00 ΑΕΡΑ-Ροδίων Άθλησις
14:00 Διαγόρας 1-Ιάλυσος 1
15:00 Αστέρας Π.-Διαγόρας 2
15:00 ΑΕΡΑ 2-Ιάλυσος 2

16:00 Φοίβος 2-Κλεάνθης
16:00 Νεολαία Αφάντου-Ρόδος
17:00 Πάνθηρες 1-Κλεόβουλος
17:00 Φοίβος 1-Διγενής 1
18:00 Πάνθηρες 2-Διγενής 2

Διαβάστε ακόμη

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!