Επιχείρηση... ανασύνταξη στον Ιάλυσο

Φαίνεται πώς είναι νωρίς ακόμη για να πει κανείς για το τι θα αλλάξει στον Ιάλυσο.

Ο Θανάσης Τερζής, ο νέος τεχνικός της ομάδας, εξακολουθεί να μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τους παίκτες του.

Θα δει το παιχνίδι τους και γνωρίζει καλά τι τους λείπει . Πάνω σε αυτό θα δουλέψει μαζί τους, ούτος ώστε ξεπερνώντας το ρεπό τους να σημάνει αγωνιστική ανασύνταξη κι ο Ιάλυσος να ξαναμπεί στον δρόμο των επιτυχιών. 

Οι ερυθροκίτρινοι προπονήθηκαν κανονικά και χθες  και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν οι πάντες, το ρεπό της ομάδας την 9η αγωνιστική. 

Η συνέχεια θα δοθεί όπως τονίσθηκε με προπονήσεις, καθώς μέχρι χθες τουλάχιστον δεν υπήρχε στον σχεδιασμό διεξαγωγή έστω κι ενός φιλικού παιχνιδιού, παρά  το γεγονός πώς έχει διακοπή η Α' τοπική Κατηγορία, για να δει ο Θανάσης Τερζής τους παίκτες του, αν και πολλοί πιστεύουν πώς στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο νησί μας, τους έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές. 

ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ… ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ
Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί, είναι πώς μετά το ρεπό ακολουθούν δυο αγώνες που ο Ιάλυσος θέλει να τους κερδίσει για να…πιάσει τόπο η ανασύνταξη. 

Πιο συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου θα δώσει το δεύτερο τοπικό ντέρμπι κι αυτό στην έδρα του αντιμετωπίζοντας στο «Οικονομίδειο» τον Διαγόρα και θα κλείσει τον α΄γυρο στις 7 Ιανουαρίου, πηγαίνοντας στο Κιάτο να αντιμετωπίσει τον εκεί τοπικό Πέλοπα. 

Αν θέλει να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή, πρέπει αυτά τα δυο παιχνίδια να τα κερδίσει κι οπωσδήποτε να ενισχύσει το ρόστερ του .Στο τελευταίο πάντως ζήτημα, θα παίξει ρόλο και η άποψη του νέου τεχνικού της ομάδας Θανάση Τερζή.