Ανοίγει ο φάκελος… ενίσχυση στον ΑΕΡΑ!

Στον ΑΕΡΑ και με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries, οι εντατικές προπονήσεις από τον Βαγγέλη Χοσάδα και τους συνεργάτες του συνεχίζονται.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, πώς θα λειτουργήσει σε μεταγραφικό επίπεδο ο ΑΕΡΑ, την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα κλασσικό φορ περιοχής, προκειμένου να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την παρουσία τους στις αντίπαλες περιοχές.

Βέβαια υπάρχει ο Λόης, ο οποίος κάνει σημαντική δουλειά στον επιθετικό τομέα «σπάζοντας» μπάλες και μοιράζοντας παιχνίδι, αλλά κι ο Λυμπερόπουλος ο οποίος έχει μεταβληθεί σε «δεκάρι» κι η απουσία του φάνηκε στον αγώνα με τη Δόξα Ψίνθου.

Ακόμα ένα φορ περιοχής, θα ενίσχυε το ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Αυτό όμως είναι ένα θέμα, που θα τεθεί επί τάπητος, μόνο αν ο ΑΕΡΑ στο τέλος του α΄ γύρου είναι ψηλά βαθμολογικά και πολύ κοντά στην κορυφή.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ενίσχυσης μεταγραφικά, ο προπονητής της ομάδας Βαγγελης Χοσάδας.  

Τότε και μόνο τότε η Διοίκηση Αντώνογλου θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα φορ, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι βολιδοσκοπήσεις ξεκίνησαν ήδη.