Ασκήσεις αυτοπεποίθησης και…γκολ στην Κατταβιά

Στο εντός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα Βατίου θα επιχειρήσει να ξεκινήσει η Κατταβιά τη βαθμολογική αντεπίθεσή της.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας παραμένει εξαιρετικό παρά τη… μακρά αποχή από τις νίκες (η ομάδα μετράει δύο, απέναντι σε Δόξα Ψίνθου και Δόξα Καρδάμαινας τη 2η και την 3η αγωνιστική αντίστοιχα) και οι πάντες στους κόλπους της συμφωνούν με την άποψη πως οι 12 συγκεντρωμένοι βαθμοί δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα των νεοφώτιστων, έτσι όπως την παρουσιάζουν στα παιχνίδια που δίνουν.

Το πρόβλημα εστιάζεται από τον προπονητή Μανώλη Φραντζή στην αποτελεσματικότητα, καθώς οι χαμένες ευκαιρίες φέρνουν ακόμα περισσότερες, λόγω άγχους και κλονισμού της αυτοπεποίθησης.  Απόλυτα λογικά λοιπόν, ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί αφ’ ενός να τονώσει το ηθικό των παικτών του, αφ’ ετέρου δε να αποκαταστήσει την επαφή τους με τα δίχτυα με συνεχείς ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής των νεοφώτιστων εκτιμά πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με την επιστροφή του μεσοεπιθετικού Μανώλη Ντούπη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (ράγισμα στο πόδι), σε περίπου δέκα μέρες θα αρχίσει να προπονείται και το τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η τελευταία προπόνηση της Κατταβιάς για την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει σήμερα , για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ από τη Δευτέρα η δουλειά θα αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του επικείμενου ματς με το Βάτι. Στο εν λόγω παιχνίδι η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Γιώργου Σαλαμαστράκη.