Έρχεται το Kolossaras Challenge!

Σε μία προσπάθεια να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του μπάσκετ στο Βενετόκλειο και κυρίως παιδιά και νεαρόκοσμο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοίνωσε χθες ένα event – έκπληξη στον αυριανό αγώνα της ομάδας με τον ΓΣΛ Φάρο.

Αναλυτικά: «Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους φίλους του Κολοσσού H Hotels στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Κολοσσάρας θα πετάξει μία μπάλα στην κερκίδα και εκείνος ή εκείνη που θα την πιάσει, θα περάσει μία δοκιμασία που αν τα καταφέρει θα βγει κερδισμένος όχι μόνο ένας αλλά όλο το Βενετόκλειο!

Συγκεκριμένα, σε διάστημα 45 δευτερολέπτων ο τυχερός φίλαθλος θα πρέπει να ευστοχήσει σε ένα λέι απ, ένα σουτ από τη γραμμή των βολών, από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά και από το κέντρο του γηπέδου.

Εφόσον ο «εκλεκτός» ευστοχήσει σε όλες του τις προσπάθειες, τότε η πιτσαρία Peperone Pasta Pizza θα κεράσει από μια πίτσα Μαργαρίτα, όλο το Βενετόκλειο, ενώ εάν ευστοχήσει στο τρίποντο, ο τυχερός θα κερδίσει ένα γεύμα για 2 άτομα!

Σημείωση: Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι θα βρίσκονται στον αγώνα με εισιτήριο, εισιτήριο διαρκείας και πρόσκληση και θα πρέπει να φυλάξουν το απόκομμά τους, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους και να απολαύσουν το έπαθλό τους, με την επίδειξή του».