Ξεκίνημα με κατηγορία Ανδρών στο μπάσκετ

Σε Ιαλυσό και Κρεμαστή θα διεξαχθούν σήμερα τα βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του Ομίλου Ρόδου, με την οποία ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ανδρών.

Το μεσημέρι, λόγω μετακίνησης της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Ιάλυσος θα φιλοξενήσει την ισόβαθμή του, Σύμη, από την οποία είχε χάσει στην πρεμιέρα της σεζόν. Οι «ερυθροκίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν μόνο με έφηβους και παίδες καθώς οι άνδρες έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και δύσκολα θα μπορέσουν να πάνε στο γήπεδο. Η Σύμη, από την άλλη, έχει να κερδίσει αγώνα από τότε αφού το δεύτερό της ροζ φύλλο το πήρε στα χαρτιά στην αναμέτρηση με τον αποβληθέντα Ήλιο.

Στις 20.30’ είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ της πρωτοπόρου και αήττητης Καλλιθέας με το Ροδίων Άθλησις το οποίο προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (τρεις αν προσθέσουμε και το 20-0 με τον Ήλιο) και είναι ανεβασμένο αγωνιστικά.

ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ (8η αγωνιστική)

Σήμερα

Ιαλυσός (14.30’) Ιάλυσος – Σύμη

Διαιτητές: Φάκαρος, Θεοδοσίου

Κρεμαστή (20.30’) Καλλιθέα – Ροδίων Άθλησις

Διαιτητές: Αντωνίου, Μητσού

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Βενετόκλειο (21.00’) Γαλάζια Ακαδημία – Κολοσσός (εφ.) [Α.Σ.]

Ήλιος – Διαγόρας 0-20(α.α.)

Βαθμολογία: 1) Καλλιθέα 12β., 2) Γαλάζια Ακαδημία 10, 3) Διαγόρας 10, 4) Ροδίων Άθλησις 9, 5) Σύμη 8, 6) Ιάλυσος 8, 7) Ήλιος -.

*το εφηβικό του Κολοσσού συμμετέχει άνευ συναγωνισμού.

*ο Ήλιος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.