Μονόδρομος το «τρίποντο» για τον Διαγόρα

Εντατικά και με μεγάλη σοβαρότητα προετοιμάζεται ο Διαγόρας, για το Κυριακάτικο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής  όπου μετέχει.

Οι «κυανέρυθροι» επιζητούν αυτό που τους αρμόζει. Την επιστροφή στις νίκες και τις επιτυχίες, με σκοπό να συνεχίσουν την πορεία τους προς την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αντίπαλός τους είναι ο Ασπρόπυργος, ο οποίος αφού οδήγησε αρχικά την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα, στη συνέχεια οπισθοχώρησε και είναι τώρα στην 8η θέση με 8β., έχοντας στους 7 αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα  2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Διαγόρας όταν είναι σοβαρός , αγωνιστικά πειθαρχημένος και με παίκτες συγκεντρωμένους σε αυτό που κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Από πλευράς παικτών πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Γιόνδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία όπως έγινε γνωστό, δείχνει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Κανείς όμως χθες δεν μπορούσε να μιλήσει με βεβαιότητα, ποια θα είναι η θεραπευτική οδός  που θα ακολουθήσει ο παίκτης, ο οποίος δεν θα αγωνισθεί σίγουρα κατά του Ασπρόπυργου.

Αντίθετα με τον  Γιόνδη, ο Κώστας Σκάρος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Παντέλη.

«Ετοιμοπόλεμος» είναι και ο Σπύρος Λάμπρου.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ενώ η σημερινή και πιο καθοριστική, θα γίνει στο Βοηθητικό.

Παράλληλα στις τάξεις των «κυανέρυθρων» και παρά την ήττα από τον Εθνικό, υπάρχει κινητοποίηση προκειμένου να είναι πολύς ο κόσμος στην εξέδρα του Δημ. Σταδίου και  να στηρίξει ηθικά την προσπάθεια των παικτών του γηραιού της πόλης μας, για  να φτάσει στην νίκη.