Μεγάλη εκδήλωση παροικιακών συλλόγων στη Ρόδο

Εκδήλωση  με Φιλανθρωπικό  και Ψυχαγωγικό χαρακτήρα ετοιμάζουν οι παροικιακοί σύλλογοι από τον Πόντο, την Ήπειρο την Θεσσαλία, την Ρούμελη, την Κρήτη και τον Μωριά.

Εφέτος ενισχύουμε την εκκλησία & στηρίζουμε  κοινωνικά ευπαθείς συνανθρώπους, δήλωσαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, με στόχο την  συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα μοιραστούν σε κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες της περιοχής  μας, μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

Η ενέργειά μας αποσκοπεί στο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες να περάσουν όμορφα αυτές τις γιορτές καλύπτοντας τους κάποιο μέρος από τις διατροφικές τους ανάγκες.  Εξ άλλου ο πολιτισμός αποτελεί πάντα πρόταση ζωής, είναι δικαίωμα, είναι δρόμος και τρόπος παιδείας, ενδυνάμωσης και εμψύχωσης.

H εκδήλωση μας θα έχει φιλανθρωπικό και  ψυχαγωγικό χαρακτήρα, γιατί εκτός από τα παιδικά χορευτικά τμήματα που θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικούς χορούς από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ρόδου θα χαρίσει ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσικές & τραγούδια αλλά η έκπληξη της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή της Ακαδημίας Μπάσκετ του Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΡΟΔΟΥ.  

Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση στους συνανθρώπους μας -  Αν θέλετε και εσείς να ενώσετε την αγάπη σας με την δική μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας  προσφέροντας από το περίσσευμα σας τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας (γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες κλπ)  Σας περιμένουμε αυτή την  Κυριακή 10  Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μπάσκετ του Βενετοκλείου Σχολείου Ρόδου – από της 10 το πρωί .

Αρωγοί  στην προσπάθεια μας  αυτή , είναι ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Ροδίων  -          Ο Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ –  Το Ραδιόφωνο Λυχνάρι σαν χορηγός επικοινωνίας  το ‘’Kolossos News’’ και η Τηλεόραση ΘΑΡΡΙ.