Έτοιμος ν' ανέβει στην κορυφή!

Πανέτοιμος ο Φοίβος περιμένει στο εξ αναβολής παιχνίδι  της 12ης αγωνιστικής και το μοναδικό που γίνεται στην Δωδεκάνησο για την Α΄Κατηγορία, τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στόχος του να πάρει την νίκη και να μπορέσει να αναρριχηθεί και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι, που χρειάζεται προσοχή, μιας και ο αντίπαλός του παλεύει τα μάτς για να παραμείνει στην Κατηγορία. Είναι κάτι που γνωρίζουν  τεχνική ηγεσία και παίκτες, που αναμένεται να δείξουν σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία για νάρθει το ποθούμενο αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί.

Οι πέντε απουσίες δεν πτοούν τους Κρεμαστενούς, οι οποίοι έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα για τον αγώνα αυτό. Μάλιστα χθες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, απόντος του Σάββα Ορφανίδη, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και θα συνόδευε στο νησί μας τον εγχειρισθέντα γιό του Σωκράτη Ορφανίδη. Πλην του τελευταίου, τραυματίες είναι ακόμα οι Κώστας Καλημέρης και Παντελής Μπιλιάς, ενώ τιμωρημένοι εξακολουθούν να είναι και θα εκτίσουν την ποινή τους στο μάτς αυτό που θα ξεκινήσει στις 14.45, οι Αντώνης Θεοδοσίου και Τάσος Φτάκλας.

Οι δεκαοκτώ που θα βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι, οι  Κεφάλας, Μήλιος, Καραγεωργίου, Ταφάνι, Ζαχαριάς, Φωτεινής, Παϊζάνος, Πανταζόπουλος, Τζιβίλογλου, Κυπριώτης, Πεταυράκης, Γκινής, Ορφανίδης Ν., Ορφανίδης Κ., Στεφανίδης, Κυρτάσογλου, Ντουλάϊ, Χατζησάββας.

Στο στρατόπεδο του Φοίβου υπάρχει καλό κλίμα και οι πάντες θέλουν να δουν σήμερα καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα τους, ευχόμενοι να κατακτήσει ακόμα μια νίκη.

Τον αγώνα αυτό θα διευθύνει ο Αντ. Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, και Βλάχος και θα έχουν παρατηρητή τον Νίκο Χρυσανθή.  

Ο Χατζησάββας επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα  του Φοίβου έχοντας εκτίσει την τιμωρία του  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Χατζησάββας επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα του Φοίβου έχοντας εκτίσει την τιμωρία του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)