Με την …αύρα της έδρας ο Αστέρας Παστίδας

Φιλικό παιχνίδι προκειμένου να μην μείνουν χωρίς αγώνα το Σαββατοκύριακο,  έδωσαν χθες ο Αστέρας Παστίδας με τον Κλεάνθη Παραδεισίου.

Κώστας Πάττας και Ανδρέας Σταύρου, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους,  με τους γηπεδούχους να μένουν στο τέλος ικανοποιημένοι, για την φιλική τους νίκη. 

Στο παιχνίδι νικητής αναδείχτηκε ο Αστέρας που σκόραρε δυο φορές. Η μπάλα στα δίχτυα του Κλεάνθη κατέληξε την μία από αυτογκόλ του Μαριά στο 15΄σε μια σέντρα σουτ του Γιαννακόπουλου (1-0)  και την δεύτερη από γκολ του Πολυχρόνη στο β΄ημίχρονο (2-1) .

Για τον Κλεάνθη πρέπει να σημειωθεί πώς είχε ισοφαρίσει  ο Χατζηκοσμάς  στο 40΄.  Αξίζει να σημειωθεί πώς λίγο πριν το τέλος (80΄) οι του Κλεάνθη έχασαν πέναλτι, που χτύπησε ο Ατσίδης και απέκρουσε ο Ροδανάκης.

Οι ομάδες:
Αστέρας Παστίδας:  Α΄ημίχρονο: Παπαμιχαήλ Ρ., Παπαμιχαήλ Μ., Ισκάς, Κατσαμάκης, Αποστολάτος, Καρύδης, Καλαγρής, Σκόρπος, Γιαννακόπουλος, Στεργιόπουλος, Αμπντουλάϊ. Β΄ημίχρονο: Ροδανάκης, Καραγιάννης, Χαριτάκης, Λολάκης, Δρακάκης, Κόρα, Σαββάκης, Κόνομι (75΄Αυγενικού Χ.), Ροδίτης (75΄Καλαφατάς), Πολυχρόνης, Κορκίδας.

Κλεάνθης: Καστανάκης, Μαριάς, Μαϊλης, Φουτζάτζια (35΄Ζάχαρης),Κορκίδας , Ατσίδης, Γιαννίκος, Χατζηκοσμάς, Μπαούρης, Αλεξανδρίδης και Γεωργαλής. Στο β΄μέρος αγωνίσθηκαν για την ομάδα του Παραδεισίου και οι Μπερετούλης, Ντιμιτρίεβιτς, Ανδρέου, Τζαβάρας , Αρίφης, Γιατσιάτσος , Κετσές και Σορωνιάτης.