Το Κύπελλο έχει συνηθίσει να έρχεται Ρόδο από την Δωδεκάνησο!

Με ανεβασμένο ηθικό και πολύ καλή διάθεση, ύστερα από την εντατική και χωρίς προβλήματα προετοιμασία, αναχώρησε χθες για την Αθήνα η αποστολή της Δωδεκανήσου η οποία νωρίς σήμερα το πρωί (10.30’) ρίχνεται στη «μάχη» του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ομάδα της Ρόδου είναι η κάτοχος του τίτλου και δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να παραδώσει τα σκήπτρα της. Έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στους πρώτους δύο γύρους της διοργάνωσης κι είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στο νησί με ακόμη μία κούπα στην πλούσια και αξιοζήλευτη συλλογή της!

Στις 10.30’ η Δωδεκάνησος θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του F4 και θα παραταχθεί με τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου (προπονητής / αθλητής), Ατνάν Χαμαντί, Χρήστο Μιχαήλου, Χρήστο Μαρτσάκη, Βαλάντη Παππά, Μανώλη Χατζηκαντή, Σάββα Χαρτερό, Ανδρέα Λουκά και Γιώργο Παπαναστασίου.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, «συνοδοί της ομάδας είναι ο νέος γενικός αρχηγός, Νείλος Χοσάδας, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό δίνει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια, και ο Κώστας Παπαναστασίου, ο οποίος επίσης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στα παιδιά».

Στις 12.30’ θα αναμετρηθούν ο Άτλας Αθηνών με τον Άρη Θεσσαλονίκης.