Χωρίς τον Κάλα …αλλά με κόσμο το "Ροδίων"!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής περιόδου, δίνει σήμερα στις 17.00 στις εγκαταστάσεις του το «Ροδίων Αθλησις». Στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης αντιμετωπίζει την δυνατή και αήττητη Δραπετσώνα, έχοντας στόχο να παίξει καλό βόλεϊ , να ευχαριστήσει τον πολύ κόσμο που θα πάει στο γήπεδο και να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του επιτρέπει να διεκδικήσει πολλά πράγματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2.

Στην προσπάθεια του αυτή το «Ροδίων» έχει προβλήματα . Ένα μάλιστα της τελευταίας στιγμής, αφορά τον Πέτρο Κάλα, ο οποίος δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής και τον αφήνει ουσιαστικά εκτός αγώνα, με την ελπίδα να είναι παρών στο μάτς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών την ερχόμενη Τετάρτη. Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνισθεί ούτε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Τρατσέλα ο οποίος θα έχει στην διάθεση του τους Μακρή, Μαυράκη, Κοκκολάκη, Μοσχού, Προδρομίδη, Ποτολίδη, Παππά, Αρβανίτη και Γκένωφ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ
Στο παιχνίδι αυτό κι επειδή ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, θα πρέπει φυσικά να δώσει το παρόν και ο κόσμος που στηρίζει και φέτος το «Ροδίων Αθλησις» Θα πρέπει οι εξέδρες του κλειστού να είναι γεμάτες, προκειμένου να στηριχθεί ηθικά και αυτή η προσπάθεια .Οι παίκτες να πάρουν ώθηση από τον κόσμο, αλλά και οι αντίπαλοι να καταλάβουν, πώς δεν είναι εύκολος αντίπαλος το «Ροδίων» .

Επιβάλλεται λοιπόν σήμερα το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Ήδη έχει προαναγγελθεί για τον αγώνα αυτό που είναι ο τελευταίος εντός έδρας μέσα στο 2017, πώς η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μόλις 3Ευρώ.    

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ροδίων Άθλησις και Δραπετσώνα συνεπώς διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να εκμεταλλευτούν το ρεπό της ΑΕΚ στον Α2 όμιλο. Ο Φοίβος παίζει στην Κω και ο ΑΟΝΑ υποδέχεται τον Αγιαλέων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Ροδίων Παιδεία- 17.00 -Ροδίων Άθλησις - ΔΑΣ Δραπετσώνας,

Διαιτητές: Χρηστίδης-Σταματίου
Κω-17.00 -ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΣΦΑ Φοίβος Μελισσίων,

Διαιτητές:  Ράντσιου-Κρίτσα
Α΄Αργυρούπολης- 18.00 -ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Αιγιαλέων

Διαιτητές Προκοπίου-Γεωργάκη
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η  ΑΕΚ