Την ερχόμενη Πέμπτη η απόφαση για τον Ιάλυσο!

Ούτε και χθες στον Ιάλυσο πήραν την είδηση που ήθελαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Ιάλυσος περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής στην ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με τον Ασπρόπυργο (1-1). Στηρίζει την ένσταση του στην απουσία γιατρού αγώνα κι ο κανονισμός του δίνει το δικαίωμα, να διεκδικήσει στις αίθουσες της Ομοσπονδίας το τρίποντο.  Η ουσία είναι πώς η υπόθεση πάει από Πέμπτη σε Πέμπτη, καθώς αυτή τη μέρα συνεδριάζει η εν λόγω επιτροπή.

Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα, αφορά την κατάθεση και του διαιτητή αλλά και του γιατρού, που είχαν ορισθεί στο εν λόγω μάτς, αλλά δεν εξέδωσε απόφαση την Πέμπτη που συνεδρίασε για τελευταία φορά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αθήνα, η απόφαση θα εκδοθεί και θα κοινοποιηθεί στις δυο ομάδες την ερχόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Εάν ο Ιάλυσος πάρει ακόμα δυο βαθμούς από αυτό το μάτς έστω και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει στους 13 ένα πίσω από Διαγόρα και Εθνικό και έξι από την Προοδευτική που δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης   

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ
Στο μεταξύ ο Θανάσης Τερζής, δουλεύει πολύ με τους παίκτες του στο γήπεδο, με σκοπό η ομάδα του να είναι καθ όλα έτοιμη στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Διαγόρα στο «Οικονομίδειο»
Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό πρόβλημα από τραυματισμό η τιμωρία. Έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και προσπαθεί να «περάσει» στους παίκτες  τα δικά του στοιχεία, που αφορούν την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο , ενώ ρίχνει το βάρος του στην τακτική.  

Την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ περιμένουν οι πάντες στον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ περιμένουν οι πάντες στον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)