Με τον «αέρα» του πρωτοπόρου ο Αστέρας

Τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας θέλει να εδραιώσει σήμερα ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος υποδέχεται την Αδελφοσύνη για την 8η αγωνιστική με την προσδοκία να απολαύσει και σήμερα τη θερμή στήριξη από το κοινό του και να το ανταμείψει με μία γεμάτη, ελκυστική και αποτελεσματική εμφάνιση. 

Συγκριτικά με τη δύσκολη κατάσταση που είχε να αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα ο προπονητής των πρωτοπόρων, Σάββας Σταυρίδης, μπορεί να αισθάνεται σχετικά ανακουφισμένος. Ο Ερτζάν Κιλασίν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα παίξει κανονικά, όπως το παρών θα δώσουν, έστω κι αν χρειαστεί να κάνουν ένεση, οι Λευτέρης Πλαγγέντης και Γιώργος Πλαγγέντης. Νοκ άουτ τέθηκαν οριστικά οι Γιάννης Χρυσαφίνης και Κώστας Κλημαντής, ο Αντώνης Σώτα είναι τιμωρημένος, ενώ θύματα της ατυχίας τους έπεσαν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, οι Βασίλης Φαρμακαλής και Μανώλης Φωτάρας.

Ο πολύπειρος μέσος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σημερινού ματς, κάτι που ισχύει και για τον 20χρονο αμυντικό, που ταλαιπωρείται από κάκωση στην ωμοπλάτη.  
                                        
 «Μεταγραφή» με Διονυσακόπουλο 
Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Δημήτρη Διονυσακόπουλου θα μπορεί να στηριχθεί ξανά σε λίγο καιρό ο Αστέρας. Ο ικανός μέσος δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις της ομάδας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης και τους επιβεβαίωσε την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα των Μασσάρων. Ο Διονυσακόπουλος άρχισε να προπονείται και απομένει να ξαναβρεί τη φυσική κατάστασή του και το ρυθμό του.