Με τον Καμίτση θα συνεχίσει ο Ευαγόρας

Μετά την ήττα από τη Σύμη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Αχιολάς υπέβαλε την παραίτησή του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη μέχρι τώρα μη ικανοποιητική πορεία της ομάδας και η διοίκηση την έκανε δεκτή, προχωρώντας στην έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης:      

«Ο Ευαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Αχιολά. Ο κόουτς, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, έθεσε την παραίτησή του στο Δ.Σ., το οποίο και την έκανε δεκτή. Ο Αντώνης είναι μέρος του Ευαγόρα και τον θεωρούμε φίλο και αδελφό μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».  

Με… αστραπιαίες κινήσεις, η διοίκηση των «πρασίνων» στη συνέχεια ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Καμίτση, όπως παρακάτω:
«Ο Ευαγόρας μετά από έκτακτο ΔΣ και σύμφωνη γνώμη των μελών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καμίτση. Η συμφωνία έκλεισε σε γνωστό καφέ της πόλης, παρουσία του προέδρου, Νικολάου Φιλίππου, του μέλους Γιάννη Καλούδη και του Γιάννη Καμίτση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.