Η Κάλυμνος σταθμός του «Rodos Cup»

Συνάντηση εργασίας είχε προχθές Κυριακή, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής με τον πρόεδρο και μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής  Θάλασσας Ρόδου. Στη  συνάντηση ήταν παρόντες εκτός του Δημάρχου ,ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου Σακελλάρης Τηλιακός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου Ποθητός Μαγκούλιας και ο Λιμενάρχης Καλύμνου  Ιωάννης Καρατζιούνης. Απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο νυν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νέστωρ Φρατζής.

Στη συνάντηση ,που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλίες του τέως προέδρου του Δημοτικού Λιμενικό Ταμείου ,συζητήθηκε η συμμετοχή της Καλύμνου ,ως λιμάνι υποδοχής και φιλοξενίας των ιστιοφόρων  που θα λάβουν μέρος στο 22ο «RodosCup». Στη διοργάνωση που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018, θα συμμετάσχουν περίπου 73 ιστιοφόρα ,τα οποία θα διανυκτερεύσουν στην Κάλυμνο.

Συζητήθηκαν  θέματα σχετικά με τη διοργάνωση και τονίστηκε  η βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίξει ποικιλοτρόπως  τη διοργάνωση. Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ΑΣΙΑΘΡ Σταμάτης Σταυράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υποστήριξη της δημοτικής αρχής .Εκφράστηκε τέλος η επιθυμία να ενταχθεί συστηματικά η Κάλυμνος στο χάρτη των ιστιοπλοϊκών αγώνων.