Αύριο θα εκλεγεί νέο δ.σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης που θα ηγηθεί του οργάνου για την επόμενη τριετία.

Οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν στις 5.30 το απόγευμα και θα φιλοξενηθούν στο επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται και με μεγάλη ανανέωση προσώπων   

Πρόκειται για νέα παιδιά που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση συμμετέχοντας ενεργά στα ζητήματα του κλάδου, και τα οποία με μόρφωση και γνώσεις ευελπιστούν να βοηθήσουν τον τομέα της ξενοδοχείας και να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη, Θωμά Σβυριάδη, Νίκο Γερονικόλα και Ανδριάνα Χατζηλαζάρου, που μαζί με αρκετούς νέους σε ηλικία συναδέλφους τους, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στη διοίκηση της ΕΞΡ αλλά και με τη στήριξη των παλαιότερων και εμπειρότερων στελεχών, επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά και να προσφέρουν.

Στις εκλογές θα είναι υποψήφιος και ο νυν πρόεδρος Αντώνης Καμπουράκης.
Εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι το 11μελές σχήμα διοίκησης της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου, οδεύει προς διεύρυνση, αν η γενική συνέλευση των μελών εγκρίνει το αίτημα που θα κατατεθεί τη μέρα της διεξαγωγής της.

Στην ουσία το αίτημα θα αφορά την αύξηση των μελών της διοίκησης από 11 σε 16, όσοι είναι και οι υποψήφιοι που θα κατέλθουν στις εκλογές, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις στη διοίκηση ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα μέλη που θα εκλεγούν.

Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εκλογές είναι οι εξής:
1 Ιωαννίδης Παναγιώτης ISLAND BLUE
2 Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας ATRIUM HOTELS
3 Χατζής Γιάννης BLUE SEA BEACH RESORT
4 Σβυριάδης Θωμάς LINDIAN VILLAGE
5 Φώκιαλης Στέργος DOMUS
6 Τσέλιος Γιώργος SUN BEACH I
7 Καλλιουδάκης Κωνσταντίνος LINDOS BLU
8 Καντής Νικόλαος MARIANNA PALACE
9 Μαρκόπουλος Εμμανουήλ KOLYMBIA BAY ART

10 Μπρόκος Ιωάννης AVALON BOUTIQUE SUITES & Hotel
11 Καμπουράκης Αντώνης RODOS PALACE
12 Μηνέττος Κωνσταντίνος LINDOS ROYAL
13 Σουλούνιας Άρης RODOS PARK
14 Παπαβασιλείου Ιωάννης MIRALUNA VILLAGE
15 Γερονικόλας Νικόλαος OLYMPIC PALACE
16 Χατζηλαζάρου Ανδριάνα H-Hotels PRINCESS ANDRIANA