Η κορυφή επιβάλει νίκη στο ντέρμπι!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια έχει να δώσει την 13η αγωνιστική ο Φοίβος κι αυτό που ήδη κάνει, είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας στο ντέρμπι των πρωτοπόρων τον Απόλλωνα Καλυθιών, που φέτος κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Για να μείνει στην κορυφή ο Φοίβος, πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι και να έχει φυσικά βαθμολογικό κέρδος . Ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίκτες του θέλουν πρώτα την νίκη, καθώς με την ισοπαλία υπάρχει η περίπτωση να  πλησιάσουν την κορυφή οι ομάδες που ακολουθούν τους πρώτους κι αυτό θα είναι ντεζαβαντάζ για την συνέχεια .

Το πρώτο που θέλουν να κάνουν οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα τους παρακολουθήσει.

Ο ίδιος ο κόουτς του Φοίβου μιλώντας για τον αγώνα στις Καλυθιές τόνισε χθες:

« Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι μεταξύ των δυο πρωτοπόρων. Αυτό που θα κυνηγήσουμε εμείς, είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο . Και πιστεύω πώς ο πιο καλός αλλά κι ο πιο τυχερός ίσως να κερδίσει . Στόχος μας πάντως είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί»

Στον αγωνιστικό τομέα εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως θα απουσιάσουν μόνο οι δυο τραυματίες  Σωκράτης Ορφανίδης και Παντελής Μπιλιάς .

Αντίθετα στην διάθεση του κόουτς του Φοίβου για το ντέρμπι ,θα βρίσκονται οι Αντώνης Θεοδοσίου και Τάσος Φτάκλας που εξέτισαν την ποινή τους .

Σήμερα οι παίκτες του Φοίβου θα έχουν ρεπό και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή.