Επιστροφή στα ψηλά θέλει ο Ιάλυσος!

Συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα τους είναι από την Δευτέρα και μετά οι παίκτες του Ιάλυσου. Έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το τοπικό ντέρμπι-το δεύτερο στο «Οικονομίδειο»- αυτή την φορά, με αντίπαλο τον Διαγόρα. Στόχος του επόμενος, είναι να κάνει στα επόμενα τρία μάτς τρεις νίκες και να μείνει στο κυνήγι του τίτλου, περιμένοντας στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται στις πιο πάνω θέσεις.

Ο Ιάλυσος φιλοξενεί το Σάββατο για την 10η αγωνιστική τον Διαγόρα
-Την 11η πάει στο τέλος του α΄γυρου στο Κιάτο, να αντιμετωπίσει τον Πέλοπα που διεκδικεί την παραμονή του στην Κατηγορία.

-Οι ερυθροκίτρινοι επιστρέφουν την 12η αγωνιστική ξανά στην έδρα τους να ξεκινήσουν τον β΄γυρο αντιμετωπίζοντας το Κερατσίνι στη ρεβάνς του 1-1
Σαφέστατα πρώτος στόχος για τον Ιάλυσο, είναι η νίκη επί του Διαγόρα με σκοπό να ανεβεί ψηλότερα βαθμολογικά και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Ο Θανάσης Τερζής, προετοιμάζει σε εντατικούς ρυθμούς την ομάδα του, χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα . Όλοι οι παίκτες  είναι στην διάθεση του, ενώ παράλληλα ο ίδιος περνάει στοιχεία που θέλει να έχουν οι παίκτες στο παιχνίδι της ομάδας, θέλοντας παράλληλα να αλλάξει κάποια πράγματα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι .

Ήδη πέραν των άλλων στην Ιαλυσό υπάρχει κινητοποίηση, μιας και όλος ο κόσμος θέλει να παρακολουθήσει ακόμα ένα ντέρμπι του νησιού στο «Οικονομίδειο» , μετά από αυτό με την Ρόδο που σημειωτέον είχε λήξει 1-1  

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν ο Βαγγελης Ρεκλείτης και οι συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν ο Βαγγελης Ρεκλείτης και οι συμπαίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)