Δύο αδέλφια κατηγορούνται για κλοπή επτά κατσικιών

Στην ανακρίτρια Ρόδου απολογήθηκαν χθες δύο αδέλφια 35 και 39 ετών που κατηγορούνται για ζωοκλοπή 7 κατσικιών από κοινού!

Τα δύο αδέλφια συνοδευόμενα από το συνήγορό τους κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος όρος.

Η υπόθεση, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αφορά την καταγγελία που έκανε συμπολίτης μας τον Μάρτιο του 2017 σε βάρος των δύο αδελφών σύμφωνα με την οποία του αφαίρεσαν 7 κατσίκια που του ανήκαν.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, στην κατοχή ενός τρίτου συμπολίτη μας εντοπίστηκε ένα από τα κατσίκια αυτά, το οποίο ο τελευταίος δήλωσε ότι το αγόρασε από τον 35χρονο κατηγορούμενο.

Ωστόσο τα δύο αδέλφια δηλώνουν ότι πράγματι είχαν το κατσίκι στην κατοχή τους καθώς το είχαν αγοράσει από συμπολίτη μας έναντι του ποσού των 250 ευρώ.

Μάλιστα οι ίδιοι τόνισαν ότι τα 200 ευρώ τα έχουν ήδη δώσει (τα έδωσε η μητέρα τους) και πως οφείλουν ακόμη 50 ευρώ. Το γεγονός της οφειλής έκανε τον τελευταίο συμπολίτη μας να δηλώσει σε κατάθεσή του ότι δεν τους πούλησε τίποτα και να βρεθούν μπλεγμένοι σε αυτή την ιστορία.
Πάντως και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους, αν και βρίσκονται ήδη στη φυλακή για άλλη υπόθεση ληστείας που έχουν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης.