Σύσκεψη για τα έργα της ΔΕΥΑΡ

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου, πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ με αντικείμενο τα έργα της Επιχείρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ειδικότερα τους απασχόλησαν οι μελέτες που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.
Επίσης, κατά τη σύσκεψη, παρουσία εννοείται και του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρου Μανωλάκη, αναλύθηκε η πορεία των έργων που έχουν δημοπρατηθεί. Τέτοια είναι στην Κατταβιά (σ.σ. τα ανταποδοτικά της ΔΕΗ), στα Στεγνά, στα Κολύμπια, η σύνδεση της Παστίδας κ.α. Γενικά, ο κ. Χατζηδιάκος θέλησε να ενημερωθεί για τις μελέτες που ετοιμάζονται για το έργο στην ύδρευση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των μελετών και των έργων, επεσήμανε όμως στη Διοίκηση και τα στελέχη της Επιχείρησης ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύονται, αλλά να βρίσκονται σε επαγρύπνηση ώστε να μην βρεθούν εκτός των προθεσμιών.