Το πάθος του «αντίδοτο» στα προβλήματα

Το «μη χειρότερα» μπορεί να παρηγορήσει ίσως τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Παστίδας.

  Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον προπονητή Μιχάλη Πολιά μέσα στα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν πλήξει κατά κύριο λόγο την αμυντική γραμμή της ομάδας του, είναι πως στις απουσίες των Φελεγκάκη, Φελεσάκη και Τσούφιου δεν έχουν προστεθεί περισσότερες, πλην φυσικά εκείνης του Μιχάλη Λυριστή, ο οποίος είδε στο παιχνίδι με το Διγενή την κόκκινη κάρτα και θα λείψει για δύο αγωνιστικές.

Συμβιβασμένοι είναι οι «ροπαλοφόροι» και με την πιθανή αδυναμία του Λευτέρη Σκυλλά να τεθεί στη διάθεση της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, χθες προπονήθηκε σε χαλαρότερους ρυθμούς και το κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα του αγώνα της Παστίδας θα αποφασιστεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

  Ο Μιχάλης Πολιάς περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να καλύψουν τις απουσίες με το πάθος τους και την αυταπάρνησή τους, στοιχεία τα οποία αποδείχθηκαν καθοριστικά στο νικηφόρο ματς με τον Διγενή.

  Μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο «ταμείο» της χρονιάς και η διοίκηση, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς είναι δεδομένο πως ο Ηρακλής θα ενισχυθεί.